За нас

 

 

СЕРТИФИКАТИ

 

Ръководени от идеята да обединим и съсредоточим нашите познания и натрупан опит в предлагането на един изцяло нов начин на обслужване, създадохме проекта КлиниМаг. 

Изцяло нов – защото цялостната услуга, която Ви предлагаме е съвкупност от Отношение, Уважение, Партньорско взаимоотношение, Качество на продукта, Време на отзоваване, Време на отстраняване на даден проблем. 


За нас, Вие, като наши клиенти сте нещо много важно и значимо! 


Ние сме Вашите партньори, с нашите компетентни съвети, с готовността да предложим това, което според нас би било най-изгодно, отчитайки параметрите цена и качество. 


“КлиниМаг” EООД е специализирана в доставката на медицинска апаратура и продукти в областта на кардиологията, съдовата и общата хирургия, гинекологията, физиотерапията и урологията. Ние се стремим да предлагаме на българския пазар най-новите продукти и иновативни медицински технологии от цял свят. 


Фирмите, които “КлиниМаг” EООД  представя на българския пазар са световни лидери в своята област. Техните високи стандарти и непрекъснат стремеж към продуктови подобрения и иновации са гаранция за качеството, което ние предлагаме на българския пазар.


Предлагаме да тествате даден продукт преди да го закупите, защото Негово Величество Клиентът трябва да е напълно убеден, че купува точният продукт, според неговите потребности и нужди. 

 

Една от най-големите свободи, която всички ние като човешки същества имаме, е свободата да избираме и ……… не е важно да следваш пътя, важно е да си минал по него!


 Екипът на КлиниМаг